لیست اختراعات علی زمانفر
اين اخراع در حوزه نانوتكنولوژي و استفاده از اين تكنولوژي در صنايع توليد بسته بندي است. استفاده از نانوتكنولوژي در حوزه بسته بندي مواد غذايي و دارويي تكنولوژي نوين و ضروري است. زيرا فساد مواد غذايي توليد شده با صرف هزينه هاي سنگين توليد آن يكي از مشكلات جامعه تجارت جهاني مواد غذايي است. طولاني تر كردن عمر و ايمني محصول براي بسته بندي مواد غذايي يك مفهوم نوآورانه است كه با استفاده از نانومواد به عنوان پركننده هاي فعال در نانوكامپوزيت هاي پليمري قابل حصول است. اين مفهوم از اهميت ويژه اي در زمينه توليد محصولات غذايي و دارويي با كيفيت تر و با ماندگاري بيشتر برخوردار است. نانوكامپوزيت سنتز شده تركيبي از نانو ذرات مس كه داراي خواص ضد ميكروبي است وپليمرهاي مورد استفاده در صنايع بسته بندي است. اين كامپوزيت خواص ضد ميكروبي خوبي در مقابل دسته اي از باكتريهاي بيماري زا ي گرم مثبت يا گرم منفي نشان مي دهد كه نتايج اين بررسي در آزمايشگاه ميكروبيولوژي دانشگاه آزاد اسلامي بررسي شده است (نتايج كشت ميكوبي آن در شكل 1نقشه ها نشان داده شده است.). علاوه بر اين، انعطاف، شكل پذيري و مقاومت مكانيكي مواد مورد استفاده در بسته بندي از دغدغه هاي مهم است. بررسي خاصيت مقاومت مكانيكي اين كامپوزيت نشان مي دهد كه اين ويژگي در كامپوزيت سنتز شده در مقايسه با پليمر خالص بالاتراست (شكل 2 در نقشه ها و نمودارها).
موارد یافت شده: 1